http://heiakker.webklik.nl/page/activiteiten/buurtkamer

Vanaf september 2007 komen senioren uit de wijk Heiakker iedere woensdagmiddag van 14.00 uur-16.00 uur bij elkaar tijdens de oudereninloop, in wijkgebouw de Kubus. De oudereninloop heeft de naam Buurtkamer Heiakker gekregen en is een initiatief van de LEV groep (voormalig Stichting Welzijn Deurne).

De Buurtkamer Heiakker wordt gebruikt voor huiskameractiviteiten zoals: Koffie drinken, praatje maken, spelletjes spelen, lezen van kranten/tijdschriften, knutselen, handwerken, etc. Kortom het is een ontmoetingsplek voor senioren uit de wijk.

Het is de bedoeling dat alle senioren uit de wijk de gelegenheid krijgen in contact te komen met elkaar. Deelnemers aan de buurtkamer bepalen zelf de inhoud en het programma van de middag. Er wordt gezamenlijk gesproken over wat de deelnemers bezighoudt. Je kunt er van alles en nog wat doen, ook diverse hobby’s uitoefenen en daarover uitleg geven aan de andere deelnemers. Alles gebeurt in overleg. We kunnen gaan wandelen, fietsen of samen een spelletje doen. In overleg met de opbouwwerker van de LEVgroep worden er diverse activiteiten georganiseerd. Als er behoefte is komt de buurtbrigadier voorlichting geven over veiligheid in de buurt.

De vaste deelnemers van de buurtkamer kijken altijd weer uit naar de woensdagmiddag in de Kubus. Ze vinden het er erg gezellig en leuk om elkaar weer te spreken. Maar er mogen nog meer mensen bijkomen! Buurtkamer Heiakker zoekt meer deelnemers.

U hoeft zich niet aan te melden om deel te nemen aan de Buurtkamer Heiakker activiteiten. Iedere woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur is de Buurtkamer Heiakker open, u kunt dan zo binnen komen lopen voor een kopje koffie of een praatje. Iedereen is er welkom en de buurtkamer is gratis toegankelijk.  Wij zijn gestationeerd in wijkgebouw de Kubus.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

de LEVgroep, tel nr 0493-352500

Buurtkamer Heiakker