gedeeltelijke verhuur Kubus

Gedeeltelijk huren sporthal de Kubus

Het niet in gedeeltes kunnen huren van de sporthal is de wijkraad al meerdere jaren een doorn in het oog. Hierdoor zijn verenigingen en clubs, maar ook particulieren, min of meer gedwongen om uit “buiten de wijk” hun activiteiten uit te oefenen. U betaalt immers het volle pond (3 maal het uurtarief), ook al heeft u maar een gedeelte van de zaal nodig. In overleg met de gemeente denken wij daarvoor nu een oplossing gevonden te hebben, maar dan moet er wel draagvlak zijn!

En juist daarvoor hebben we u nodig….

De voorgestelde oplossing is dat de wijkraad de hele hal van de gemeente huurt. De verenigingen, clubs en particulieren hebben dan de mogelijkheid een gedeelte van de hal te huren en zijn dus goedkoper uit.

Om te bekijken of dit mogelijk is en of hiervoor interesse bestaat leggen wij u, als bewoner, lid van een sportclub of vereniging, een aantal vragen voor. Wij stellen uw hulp erg op prijs!

U kunt het formulier nog tot 1 april invullen! Daarna gaan we de reacties verzamelen en op een rijtje zetten. We houden u op de hoogte.

Meer informatie? Lees dan hier verder.

Direct naar de vragenlijst